Thursday, October 14, 2021

Star Atlas Kısa Hikayeler

 Star Atlas Oyun İçi Oynanış: Bir ONI savaşçısı olarak Savaş deneyimi


ATLAS kazanırken sıkı çalışın, kendinizi tepeden tırnağa silahlandırın ve büyük bir metaverrse e hükmedin...


Görselde Savaşa Hazır Dövüşçüler Pearce F4'e Biniyor /// Star Atlas Oyun İçi Oyuncuya Ait Varlıklar /// Tamamen Sürükleyici Metaverse Deneyimi

Star Atlas'ın galaksiler arası yolculuğu, üç büyük gruptan birine katılma seçiminizle başlar: İnsanlığın yönettiği MUD Bölgesi, uzaylı ırkların bir konsorsiyumu olarak ONI Bölgesi ve duyarlı androidler tarafından kontrol edilen Ustur Sektörü. Oyuncular, temsil edecekleri ve uğrunda savaşacakları bir ulusu kalıcı olarak seçmekte özgürdürler.

Kendi Geminiz ile Savaşa Hazırlanmak

Star Atlas'taki kozmik bir savaşçının hayatı, bir toprak sahibinin veya bir inşaatçınınkinden çok farklıdır.
ONI Bölgesini temsil ettiğinizi ve bölgesel bir fetihle uğraştığınızı hayal edin. Her savaşçının, maceralarını desteklemek için bir savaş gemisine ve bir mürettebata ihtiyacı vardır. Oyuncular, görevleri tamamlamanın yanı sıra, NPC tüccarları veya eşler arası işlemler aracılığıyla bir dizi gemi, mürettebat, bileşen satın almak için oyun içi para birimi olan ATLAS'ı kullanabilirler. Her oyun içi bileşen bir NFT'dir - bu, bunları desteklenen pazar yerlerinde kolayca satmakta özgür olduğunuz anlamına gelir. Gemilerinizden sayısız yolla para kazanabilirsiniz, ancak çok azı savaşçının yolu kadar tatmin edici hisseder.

Her tür oyuncu için Savaş Bölgeleri
Star Atlas, değişen derecelerde risk içeren çok katmanlı bölgelere sahip olacak şekilde tasarlanmıştır. Yeni bir ONI pilotu olarak, temel savaş işlevlerini ve lazerlerinizi nasıl hedef alacağınızı öğrenebileceğiniz Faction Security Zone'da galaksiyi keşfedebilirsiniz. Dövüşmeye hazır hissettiğinizde, gerçek savaşın başladığı Orta Güvenlikli Bölgeye gidebilirsiniz. Oyunda kullanılan herhangi bir geminin gerçek dünyada olduğu gibi hasara açık olduğunu unutmayın. Geminiz geri alınabilir hurdalara, toplanabilir parçalara, bölmeli mürettebat üyelerine veya sonsuza kadar kaybolabilecek bölmelere uçabilir. Orta Güvenlik Bölgesinde, geminiz veya varlıklarınız savaşta hasar görürse, keşif bölgesi ile geminizi kaybetme arasında bir orta yol görevi görerek sıfırlanır. Star Atlas'ın son uzak bölgesi, daha büyük ödüller kazanabileceğiniz en cesur oyuncular için tasarlanmış yoğun bir savaş alanıdır, ancak geminiz havaya uçarsa sonsuza kadar yok edilir...

Geminizi ve mürettebatınızı savaş için silahlandırın
Bir ONI savaşçısı olarak, paralı asker, komutan veya general gibi üstlenebileceğiniz çeşitli roller vardır. MMORPG oyunlarına benzer şekilde, hangi sınıfı seçerseniz seçin, yeteneklerinizi güçlendirmeniz gerekiyor. Geminizi göreviniz için doğru bileşenler ve ekiple donatabilirsiniz. Tüm gemiler, farklı oyun özellikleri ve roller için doğal bir yeteneğe sahiptir. Bir savaşçı olarak, gemiyi yıkıcı gücünü artıracak ve (birçok) düşmanın kalbine korku salacak şekilde yapılandırmak istiyorsunuz. Kuleler ve füze yuvaları eklemek, ateş gücünü artırmanın bir yoludur. Ayrıca geminizi farklı düşman gemi bileşenlerini hedef alarak size avantaj sağlayabilecek enerji, balistik ve parçalayıcı tip silahlarla donatabilirsiniz. Gemiye ek olarak, mürettebat üyeleriniz iyi eğitilmişlerse bir zafer kazanmanıza yardımcı olabilir - ve kesinlikle yeteneklerini geliştirebilirsiniz. Mürettebatınız birlikte eğitilmişse ve sürekli olarak tur görevini paylaşıyorsa, mürettebat zamanla güçlendirmeler bile alabilir. Takım çalışması rüya gibi işler - akıllıca antrenman yapın!

Savaşa ve zafere susamışsanız, bir meydan okuma aradığınızı belirtmek için duruşunuzu agresif olarak işaretleyebilirsiniz. Mürettebat ve gemi ekipmanının doğru kombinasyonu ile, savaşta düşman gemilerini, karayı ve uzayı parçalara ayırabileceksiniz. Zafer ödüllerle birlikte gelir - vurduğunuz düşman gemilerinden biraz ganimet almakta özgürsünüz. Bulduğunuz kurtarılmış bileşenler ve mürettebat üyeleri, oyunun içinde ve dışında anlamına gelen Star Atlas metaverse'de serbestçe takas edilebilen ve paraya çevrilebilen NFT'ler biçimindedir.


Efsanevi Lider Bekalu'nun Büstü /// Star Atlas Oyun İçi Karakter ///

Yönetim ile rakip gruplara hükmedin !

ONI'nin bir temsilcisi olarak, hararetli savaşlardan kazanılan daha fazla toprak ve kaynak talep ederek MUD ve Ustur gruplarına hükmetmek sizin göreviniz. Oyundaki her bölge, oyun içi yönetim tokeni olan POLIS token sahipleri tarafından kontrol edilen farklı miktarda siyasi etkiye sahiptir. POLIS sahipleri bu bölgeler üzerinde yargı yetkisine sahiptir ve bu bölgeler üzerinde vergi toplama, geçiş ücreti alma veya yasa oluşturma gibi gözetim uygulamalarına hak kazanırlar. POLIS kazanmanın asıl kaynağı, ATLAS'ı stake etmeye dayanır. Bir yıldız savaşçısı olarak ATLAS kazanabileceğiniz gibi, POLIS yönetim tokenlerini kullanarak metaverse tabanının kontrolünü de ele alabileceğinizi unutmayın! 

Star Atlas'ta bir savaşçı olarak yaşam
Bir ONI dövüşçüsü olarak savaş için eğitim alabilir ve rahat olduğunuzda geniş metaverse'e gidebilirsiniz. Geminizi tepeden tırnağa silahlandırın ve her galip geldiğiniz savaşta NFT olarak depolanan değerli kaynakların yanı sıra zafer elde etmek için mürettebatınızı dikkatlice seçin. Yolculuğunuzda kazandığınız ATLAS, geminizi silahlandırmak için harcanabilir veya size rakip gruplara siyasi olarak hükmetme fırsatı veren POLIS'i elde etmek için yatırım yapılabilir.

Star Atlas, oyunculara şampiyon olmak için birden fazla yol sunar. Metaverse'i fethetmeyi nasıl seçeceksiniz?





No comments:

Post a Comment

Star Atlas Kısa Hikayeler - 3

Star Atlas : MUD Kaşif olarak Maceralar Star Atlas'ın enginliği, bilinmeyene meydan okumak isteyenler için büyük ölçekli keşifler ve değ...